APPARIS: novi francuski brend koje “njujorkerke” obožavaju

Apparis je brend koji su 2016. godine kreirale Lauren Nouchi i Amelie Brick, dve Francuskinje poreklom iz Marseja. Obe su živele u Parizu, ali su se tek upoznale pre tri godine u Bostonu gde su radile za Louis Vuitton.

Nakon što su dale otkaz na poslovima na kojima su bile angažovane, odlučile su da zajedno kreiraju brend sportske mode: APPARIS. Međutim, vrlo brzo nakon otvaranja, odlučile su da se fokusiraju samo na veštačka krzna jer su shvatile da je to budućnost i da tržiste za to postoji.

Apparis je u stvari brend koji je dizajniran u Parizu, ali napravljen i komercijalizovan u Njujorku. Kvalitet je veoma dobar, a cene više nego pristupačne. Apparis ima veliku paletu boja i modela, a inspiracija iza svake kolekcije su žene. Zato svaka bunda nosi žensko ime, što je veoma simbolično. Modeli se mogu naručiti preko njihovog sajta koji isporučuje skoro celom svetu, dok se cene kreću između 150 i 350 američkih dolara.

Apparis je definitivno novi brend koji se treba pratiti. Iza brenda stoje dve veoma uspešne i talentovane žene koje su zamislile da kreiraju 100% žensku firmu u kojoj upravo rade samo pripradnice ženskog pola. Njihov brend je 100% etički i moderan, sa zabavnim bojama i pristupačnim cenama. Veštačko krzno je sada najmodernija opcija za iduću zimu, a takođe i najhumanija.

M.H.

foto: Rachel Kuzma

Pročitajte još

Pročitaj još