Ashley i mama Graham u novoj kampanji brenda Swimsuits For All

Najnovija kampanja kolekcije Ashley Graham za Swimsuits For All je napokon tu, a u glavnim ulogama su se našle Ashley i žena koja ju je naučila da gleda pozitivno na svoje telo – njena mama.

Ashley i njena mama Linda u kampanji izgledaju odlično u bikinijima, jednodelnim kupaćim kostimima i haljinama koji su iz poslednje limitirane capsule kolekcije, kreirane u saradnji sa modelom. Kampanja koja se pored predstavljanja novih komada osvrće i na podsticanje pozitivnog stava prema sopstvenom telu, snimljena je u Maroku i nosi naziv “Power of the Journey” (“Moć putovanja”).

“Mama je od mog detinjstva bila moj uzor i vitalna uloga u razvijanju mog samopouzdanja. Ona je promovisala pozitivnost prema sopstvenom telu u našoj porodici i pre nego što je to postalo neka vrsta pokreta. Njen dobar osećaj prema svom telu je oblikovala moju mogućnost da ostanem pozitivna i puna samopouzdanja. Nisam mogla da zamislim nikog ko bi bolje sa mnom proslavio lepotu svih oblika i veličina uovoj kampanji. Plus, izgleda stvarno hot i neverovatno dobro u svim kupaćim kostimima”, rekla je Ashley u zvaničnoj izjavi za brend.  

“Bikini nisam nosila još od osamdesetih”, rekla je Linda Graham. “Mislim da ne bih mogla otkriti moju unutrašnju snagu bez Ashley. Upravo to čini ovu kampanju moćnom i specijalnom – ona je moja stena i oslonac i inspirisala me je u mojoj 53 godini da budem ponosna na svoje telo, nakon što sam izgubila hrabrost.”

Kolekcija koju čine 13 dizajna je peta saradnja modela sa brendom. Svaki model je moguće nabaviti u veličinama od 4 do 22. Izaberite vaš omiljeni model na sajtu i pogledajte kako ih nose super ženski tim Graham!

foto: Swimsuits For All

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još