Britney Spears odlazi u dizajnerske vode

Poznata pevačica i takozvana “princeza pop muzike” će uskoro lansirati modni i lifestyle brend.

Potpisavši ugovor sa kompanijom “Epic Right”, Britney će predstaviti nekoliko kolekcija odeće, aksesoara, odeće za vežbanje, proizvoda za negu kose i još mnogo toga! Na sve to, njeni proizvodi će moći da se kupe preko čuvenog prodajnog sajta – amazon.com

“Novu lifestyle kolekciju Britney Spears vidimo kao sledeći korak u povezivanju sa vermin fanovima širom sveta. Deleći svoj stil i osećaj za modu kroz proizvode koje je kreirala je poput testamenta njene autentičnosti, ali i predanost i zahvalnost fanovima koji su sve to učinili mogućim”, rekao je menadžer pevačice, Larry Rudolph. “Britney nastavlja sa svojim statusom najveće pop zvezde na svetu sa vise multi-platinum ploča i nagrada u prethodnih 20 godina. Kao strastveni umetnik, uspešna poslovna žena i posvećena majka, njena želja za savršenošću je neprevaziđena”, dodao je Dell Furano, CEO kompanije Epic Rights.

Lansiranje istoimenog lifestyle brenda je trenutno jedna od najpopularnijih stvari u Holivudu. Poznati poput Opre Winfrey i Gwyneth Paltrow su ponosni vlasnici svojih brendova koji rastu svaki dan i mogu se pohvaliti dobrom zaradom. Iako još uvek nisu otkrivene detaljnije informacije o novim kolekcijama pevačice, pretpostavlja se da će prva biti lansirana u proleće 2019. godine.

Britney se definitivno vraća u igru!

V.R.

foto: @britneyspears/Instagram

Pročitajte još

Pročitaj još