Brooke Shields pleni u novoj kampanji za kupaće kostime

U “Power Suit” kampanji, glavni akteri su grupa dama od 30 do 67 godina koje nam predstavljaju najnovije stilove kupaćih kostima za ovo leto.

Ipak, najviše pažnje je privukla legendarna Brooke Shields, koja i u 52. godini izgleda božanstveno. U seriji fotografija je možemo videti u crvenom dvodelnom kupaćem koji je sama odabrala kao njeno “moćno odelo”. Ipak, glumica priznaje da joj do skoro nije bilo lako da bude samouverena u svom telu: “Odrastajući pod konstantnim ‘nadzorom’ je uticalo na moje samopouzdanje kada je u pitanju moj izgled... Sada, nakon 50 godina u centru pažnje, napokon mogu da kažem da je moje “moćno odelo” moja sopstvena koža, pokazivanje tela, a ne njegovo skrivanje. Sviđa mi se što sam u mogućnosti da to i podelim sa ostalim damama koje su isto to shvatile za sebe”, rekla je Brooke.

Brooke Shields je jedna od pet dama u kampanji, od kojih svaka ima različitu profesiju, različit broj godina i drugačiju građu tela. To su 67-godišnja profesionalna plivačica Pat Gallant Charette, 30-godišnja reality zvezda Angela Simmons, 37-godišnja medicinska sestra Katie Duke i 30-godišnja Ashley Graham – plus-size manekenka i dizajner koja često sarađuje sa Swimsuits For All brendom.

Svrha “Power Suit” kampanje je osnaživanje žena da se osećaju prijatno u svom kupaćem kostimu, kao i u svojoj odeći za posao. Ukoliko vam je potrebno dodatno samopouzdanje da zablistate u vašem kupaćem kostimu ovog leta – dovoljno će vam biti da pogledate video i slike kampanje...

V.R.

foto: Swimsuits For All

Pročitajte još

Pročitaj još