Camper i njegovi atipični superheroji

Španski brend obuće Camper predstavio je digitalnu i print kampanju za sezonu jesen/zima 2015, treću čiju kreativnu direkciju potpisuje Romain Kremer. U pitanju je evolucija prošlosezonskih reality avatara koje ovoga puta upoznajemo u ekstremnim prirodnim uslovima.

Koristeći životnu sredinu kao inspiraciju u kombinaciji sa londonskim street castingom, Romen Kremer se poigrava likovima predstavljajući nam atipične superheroje. Integrišući inovativni dizajn sa Camper pogledom na svet, kampanja prikazuje dvostrana grafička rešenja sa portretom i odgovarajućim proizvodom. Svaki portret predstavlja jedan karakter uporedo sa  najreprezentativnijim modelom cipela iz kolekcije. Dragoceni zemaljski resursi - voda, kamenje, metal i drvo poslužili su kao osnovna inspiracija u stvaranju kolekcije, a prenošenje tog raspoloženja dovelo je do reinterpretacije za kampanjske fotografije koje stvaraju digitalno-organski univerzum.

Za potrebe kampanje jesen/zima 2015., Kremer nastavlja saradnju sa grupom talenata koji su svoju kreativnost potvrdili u prolećnom izdanju, kao što su fotograf Daniel Sannwald, stylista Anna Trevelyan i make up artist Isamaya Ffrench, zajedno sa nekoliko novih imena. Kampanja je snimnjena u Londonu, dok je digitalna i audio obrada urađena u francuskoj prestonici.

Art Direction / Romain Kremer

Photography / Daniel Sannwald

Styling / Anna Trevelyan

Hair / Soichi Inagaki

Make Up / Isamaya Ffrench

Casting / Eddy Martin @ File & Parade

3D Artwork / Convoy

Music / James Kelly

Jesenju kolekciju brenda možete kupiti u prodavnici Camper u Beogradu – Terazije 31, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Pročitajte još

Pročitaj još