Chanel Gabrielle – reklamne kampanje

Ko je Gabrielle?

Karl Lagerfeld je podelio kampanju na četiri dela u kojima učestvuju četiri muze brenda za lansiranje nove torbe koja je posvećena osnivaču modne kuće Chanel. Četiri trejlera su predstavljena preko društvenih mreža, koji najavljuju dolazak četiri kratka filma sa Kristen Stewart, Cara Delevingne, Caroline de Maigret i Pharrell Williamsom.

Film u kojem se Kristen Stewart upoznaje sa duhom Gabrielle, režirao je australijski režiser Daniel Askill. Za Caru Delevingne, japanski režiser Shishi Yamazaki je zamislio film snimljem roskop tehnikom (u kojoj se slike pretvaraju u film), koji će biti nalik na pop crtani u kome glumica i manekenka ima glavnu ulogu. Ispred kamere Olivier Assayasa, Caroline de maigret oživljava parisku eleganciju u crno belom ambijentu Haussmannian aprtmana. Pharella Williamsa kroz oči režisera Antoine Carliera možemo videti kako se zabavlja u praznoj koncertnoj hali. U svakom filmu je prisutna magična i misteriozna aura Gabrielle Chanel.

Sva četiri trejlera za film se mogu pogledati preko društvenih mreža(@chanelofficial), dok će filmovi biti objavljeni 3. aprila.

Kristen Stewart

Cara Delevingne

Caroline de Maigret 

Pharrell Williams

#TheCHANELGABRIELLEbag
#GabrielleChanel

Pročitaj još