Charlotte Gainsbourg u zimskoj kampanji za Yves Saint Laurent

Neverovatno talentovana francuska glumica, Charlotte Gainsbourgh, učestvuje u novom kampanjskom videu za Saint Laurent, po imenom "YSL09".

Ćerka Jane Birkin i Serge Gainsbourg je postala popularna pevačica, glumica i modna ikona, a sada je i novo lice Yves Saint Laurent modne kuće.

Novi kreativni direktor, Anthony Vaccarelo, za novu kampanju je odlučio da se vrati korenima brenda i pokaže da niko ne može bolje da radi od Parižana. Vaccarello upravlja modnom kućom već godinu dana i ovo nije prvi put da pronalazi inspiraciju u ženama iz Gainsbourgh porodice.

Kratki video je snimljen u napuštenom industrijskom prostoru u Los Anđelesu, a u njemu se Charlotte pojavljuje u kratkoj, sjajnom i asimetričnoj haljini na jedno rame iz zimske 2017 kolekcije. Ona polako, ali zavodljivo hoda u njenim YSL ravnim cipelama, dok je ceo stajling upotpunjen prelepom klač torbom, koja je takođe iz nove kolekcije. Ona dokazuje da žene francuske žene mogu da iznesu bilo koji izgled. Video je režirala Nathalie Canguilhem.

Foto: Yves Saint Laurent

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još