Christian Louboutin angažovao čuvenu koreografkinju za kratki plesni film

Uzevši u obzir da su ljudi na internetu već duže vreme opsednuti videima sa koreografijom, Christian Louboutin je spojio ples i svoje čuvene cipele sa crvenim đonom u novom kratkom filmu koji nosi naziv "La Répétition". Za film je angažovana koreografkinja, plesačica i režiserka Blanca Li, a sam film prikazuje grupu plesača koji nastupaju u cipelama iz nove Louboutin fall 2016 kolekcije.

Inspirisan mjuziklomm "The Chorus Line", video prati grupu plesača koji uvežbavaju zahtevnu koreografiju do trenutka kada jedan od njih kolabira od iscrpljenja - i to ne neka od devojaka u vrtoglavo visokim štiklama, već momak u patikama. Šaljivi video čini da ples u visokim štiklama izgleda tako jednostavno da ćete odmah poželeti da a) investirate u par cipela iz Louboutin fall 2016 kolekcije ili b) se upišete na kurs nekog plesa. Ili oboje.

Film prati i lookbook čiji je autor fotograf Rene Habermacher, i koji prikazuje novu kolekciju cipela u akciji u plesnom studiju.

Ovo nije prvi put da Louboutin spaja plesnu umetnost sa svojim čuvenim cipelama. 2015. godine, brend je sarađivao sa Blancom Li na predstavi Robot, koja je debitovala na Muzičkoj akademiji u Bruklinu. 

Pogledajte kratki film "La Répétition":

Foto via harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još