Christian Louboutin x Disney Star Wars: zajednička kolekcija u duhu najnovijeg filma

Ekskluzivna kolekcija koja slavi “Star Wars: The Last Jedi” je treća po redu saradnja čuvenog dizajnera obuće i Disney kompanije. Godine 2012. je predstavljen “Cinderella” model, a 2014. i “Maleficent” visoke potpetice.

“Disney i Star Wars su veoma moćni kada je reč o razvijanju karaktera. Isto to važi i za mene kada dizajniram cipele. Uglavnom razmišljam o karakteru, pa tako za mene u potpunosti ima smisla raditi prema njemu”, rekao je Christian Louboutin i dodao da su “Star Wars dizajni inspirisani ličnostima iz filma, ali istovremeno napravljeni za glavne glumice”.

Kolekcija je u potpunosti unikatna i specijalno dizajnirana za zvaničnu filmsku premijeru. Sadrži četiri dizajna od kojih je svaki, kao što smo već rekli, inspirisan glavnim ženskim ulogama u Star Wars sagi. Kao dodatak njima, dizajner će takođe predstaviti još jedan specijalan model koji će zvanično debitovati u subotu u Los Anđelesu na svetskoj premijeri.

Model “The Rey”, inspirisan glavnom glumicom Daisy Ridley je savršena interpretacija njene uloge – sa kaišem na prednjoj strani koji evocira na njene džedajske moći, braon kaišem oko zgloba koji podseća na kaiševe njenog kostima koji prelaze preko grudi i potpeticom u plavoj, svetlucavoj nijansi koja predstavlja svetlosni mač. Kako je dizajner otkrio, "dobra štikla je najveće oružje žena". Sledeći model je inspirisan viceadmiralkom Amilyn Holdo koju igra Laura Dern i koje dolaze u burgundi boji, zatim zlatne cipele inspirisisane Rose Ticom, dok će Gwendoline Christie imati čast da nosi “Captain Phasma” cipele u metalik srebrnoj nijansi sa zakrivljenom potpeticom.

Svaki od pet modela će se prodavati na aukciji u dobrotvorne svrhe do 20. decembra. Pogledajte kako izgleda ova vrlo zanimljiva kolekcija.

Pročitajte još

Pročitaj još