Da li se usuđuješ da spustiš pantalone?

Najveća modna inspekcija 883 Police u Beogradu

Ukoliko se još niste usudili, uskoro ćete to i učiniti - javljaju iz Sportine. U Srbiji je napokon stigao legendarni muški modni brend farmerki 883 Police.

„Fashion Police” 883 Police je prošle subote, na ekskluzivnom događaju u radnji Sportina u Delta City-ju, Beograd izvršila najveću modnu inspekciju. Patrola u plavom je muškim posetiocima pomagla u izboru farmerki, a tu su se između ostalih našli modni urednici časopisa Petar Janošević, Milan Nikolić, Ivan Radojčić i osnivač modne agencije Click Nenad Radujević.

Brend za muškarce 883 Police predstavlja temelj dobrog stila, a zajedno sa modnom policijom ističe da svaki par farmerki nije u skladu sa zakonom!

U brendu 883 Police shvataju da savršen par farmerki zahteva ravnotežu između znanja i veštine, kvaliteta i jedinstvenosti, a sve to je predstavljeno kroz njihov dizajn. Danas su njihove kolekcije prožete drskim ali modernim pristupom u duhu mladosti i slobode. Prvorazredni dizajn, kroj i način izbeljivanja farmerki daju ovom modnom brendu jedinstvenost i prepoznatljivost. Modni brend 883 Police možete pronaći u Sportina radnjama u Rajićeva Shopping Centru i Delta City-ju.

Pročitajte još

Pročitaj još