Ove zime pratimo malo drugačije modne trendove – evo koje!

diesel
diesel
diesel diesel

Promena godišnjih doba i prelazak u dinamičnu jesen znači promenu perspektive u pogledu odevanja.

diesel
diesel

DRAMATIČNI koloriti crvene, plave i žute u miksu sa vanvremenskim kožnim i teksas komadima, savršeno prate tu PROMENU i od odevne kombinacije ujedno prave harmoničnu i neočekivanu celinu. DRAMATIČNI koloriti crvene, plave i žute u miksu sa vanvremenskim kožnim i teksas komadima, savršeno prate tu PROMENU i od odevne kombinacije ujedno prave harmoničnu i neočekivanu celinu. DRAMATIČNI koloriti crvene, plave i žute u miksu sa vanvremenskim kožnim i teksas komadima, savršeno prate tu PROMENU i od odevne kombinacije ujedno prave harmoničnu i neočekivanu celinu. DRAMATIČNI koloriti crvene, plave i žute u miksu sa vanvremenskim kožnim i teksas komadima, savršeno prate tu PROMENU i od odevne kombinacije ujedno prave harmoničnu i neočekivanu celinu. DRAMATIČNI koloriti crvene, plave i žute u miksu sa vanvremenskim kožnim i teksas komadima, savršeno prate tu PROMENU i od odevne kombinacije ujedno prave harmoničnu i neočekivanu celinu.

diesel diesel diesel

DRAMATIČNI koloriti crvene, plave i žute u miksu sa vanvremenskim kožnim i teksas komadima, savršeno prate tu PROMENU i od odevne kombinacije ujedno prave harmoničnu i neočekivanu celinu.

diesel

U SVETU koji je fizički prenatrpan izborima, Diesel predstavlja jedinstveni vizuelni market u kome su svi proizvodi, poput praškova za veš, sokova i konzervi graška potpisani LEGENDARNIM brendom. U SVETU koji je fizički prenatrpan izborima, Diesel predstavlja jedinstveni vizuelni market u kome su svi proizvodi, poput praškova za veš, sokova i konzervi graška potpisani LEGENDARNIM brendom. U SVETU koji je fizički prenatrpan izborima, Diesel predstavlja jedinstveni vizuelni market u kome su svi proizvodi, poput praškova za veš, sokova i konzervi graška potpisani LEGENDARNIM brendom. U SVETU koji je fizički prenatrpan izborima, Diesel predstavlja jedinstveni vizuelni market u kome su svi proizvodi, poput praškova za veš, sokova i konzervi graška potpisani LEGENDARNIM brendom. U SVETU koji je fizički prenatrpan izborima, Diesel predstavlja jedinstveni vizuelni market u kome su svi proizvodi, poput praškova za veš, sokova i konzervi graška potpisani LEGENDARNIM brendom.

diesel diesel

U SVETU koji je fizički prenatrpan izborima, Diesel predstavlja jedinstveni vizuelni market u kome su svi proizvodi, poput praškova za veš, sokova i konzervi graška potpisani LEGENDARNIM brendom.

KAO REZULTAT toga, fotografije u kampanji za jesen/zimu 2021/22. izazivaju i podstiču razgovor o prirodi masovne potrošačke kulture. Hiper logomanija pojačava taj RAZIGRANI, pop uticaj, koji u nama izaziva posebnu vrstu nostalgije i radosti u isto vreme.

diesel

Hiper logomanija pojačava taj RAZIGRANI, pop uticaj, koji u nama izaziva posebnu vrstu nostalgije i radosti u isto vreme. Hiper logomanija pojačava taj RAZIGRANI, pop uticaj, koji u nama izaziva posebnu vrstu nostalgije i radosti u isto vreme. Hiper logomanija pojačava taj RAZIGRANI, pop uticaj, koji u nama izaziva posebnu vrstu nostalgije i radosti u isto vreme. Hiper logomanija pojačava taj RAZIGRANI, pop uticaj, koji u nama izaziva posebnu vrstu nostalgije i radosti u isto vreme. Hiper logomanija pojačava taj RAZIGRANI, pop uticaj, koji u nama izaziva posebnu vrstu nostalgije i radosti u isto vreme. Hiper logomanija pojačava taj RAZIGRANI, pop uticaj, koji u nama izaziva posebnu vrstu nostalgije i radosti u isto vreme. Hiper logomanija pojačava taj RAZIGRANI, pop uticaj, koji u nama izaziva posebnu vrstu nostalgije i radosti u isto vreme. Hiper logomanija pojačava taj RAZIGRANI, pop uticaj, koji u nama izaziva posebnu vrstu nostalgije i radosti u isto vreme.

diesel
diesel
diesel
diesel
diesel
diesel
diesel

Odeveni u novu Diesel KOLEKCIJU, poželeli smo da i mi na koji minut utrčimo u imaginarnu prodavnicu i zgrabimo sve kul aksesoare sa rafova! Odeveni u novu Diesel KOLEKCIJU, poželeli smo da i mi na koji minut utrčimo u imaginarnu prodavnicu i zgrabimo sve kul aksesoare sa rafova! Odeveni u novu Diesel KOLEKCIJU, poželeli smo da i mi na koji minut utrčimo u imaginarnu prodavnicu i zgrabimo sve kul aksesoare sa rafova! Odeveni u novu Diesel KOLEKCIJU, poželeli smo da i mi na koji minut utrčimo u imaginarnu prodavnicu i zgrabimo sve kul aksesoare sa rafova! Odeveni u novu Diesel KOLEKCIJU, poželeli smo da i mi na koji minut utrčimo u imaginarnu prodavnicu i zgrabimo sve kul aksesoare sa rafova! Odeveni u novu Diesel KOLEKCIJU, poželeli smo da i mi na koji minut utrčimo u imaginarnu prodavnicu i zgrabimo sve kul aksesoare sa rafova! Odeveni u novu Diesel KOLEKCIJU, poželeli smo da i mi na koji minut utrčimo u imaginarnu prodavnicu i zgrabimo sve kul aksesoare sa rafova!

diesel diesel
diesel

OVI KUPCI okruženi su raznobojnim sitnicama, brojnim promocijama cena i sveobuhvatnom vinjetom poznatog, univerzalnog potrošača. Odeveni u novu Diesel KOLEKCIJU, poželeli smo da i mi na koji minut utrčimo u imaginarnu prodavnicu i zgrabimo sve kul aksesoare sa rafova!

diesel