Domaći brend 'I CAN ICON' započinje novu eru u svetu mode

Da putovanja mogu biti inspirativna, dokazuju mnoge priče koje su na njima započete, a potom ispisane na najlepši mogući način. Jedna od takvih nastala je na putovanju u New York, grad koji nikada ne spava, a svojim živopisnim načinom života budi maštu posetilaca. Upravo je Big Apple inspirirao i mladu hrvatsku dizajnerku Petru Pavlic, koja je samo pet meseci nakon povratka iz istog, osmislila i pokrenula modni brand I CAN ICON.

''Modi su potrebni noviteti, a ne različite verzije već postojećeg. Zbog toga volim ovaj projekt nazvati Nova era jakni '' – ističe mlada i talentirana dizajnerka, koja ponosno stoji iza ovog luksuznog brenda jakni i odela za žene.

Jedinstveno svojstvo dizajna, ujedno i zaštitni znak ove modne linije, je zakopčavanje jakne s desne bočne strane, što donosi potpuno novi način odevanja. Dizajn otkriva i naglašava rame; jedno od najvažnijih delova tela koje pokazuje samouverenost i odlučnost osobe. Dodatni detalj za postizanje oštrine izgleda je ruska kragna te sposobnost da s jednim potezom casual jakna postaje večernja, elegantna kombinacija sa samo jednim rukavom, gde se i dalje odražava odvažnost žene. Celi koncept osmišljen je i izveden na inovativan način, zasad jedinstven u svetu, zbog čega dizajnerka na njega polaže sva registrirana i zaštićena prava.

'I CAN ICON' žene koje se žele osećati moćno, samouvereno i u sebe sigurno, na web shopu www.icanicon.eu ekskluzivno mogu pronaći svoj omiljeni model jakne, kao i informacije o kolekciji i modnom brendu.

Photo: Goran Čižmešija

Pročitaj još iz kategorije Vesti