Harper's Bazaar Srbija

Outfit koji nas ni malo nije oduševio: Šta se desilo J.lo?

Sklop boja, materijala, modela odevnih komada... ne znamo odakle bismo počeli!

Stil Jennifer Lopez mogli bismo definisati prvenstveno kao smeli. Latino diva raskošne figure i te kako ume da iznese određene kombinacije, koje bi malo kome pošle za rukom – i to je njen lični pečat.

No, ovog puta, u pokušaju za ležernim izgledom nešto (ili tačnije sve) je pošlo po zlu. Pop pevačica uklopila je stilove koje bi retko kojoj fashion osobi palo na pamet i da ih postavi jedne pored drugih.

Omražen “iscepan” džins plitkog struka brenda Mother kombinovala je sa pink floralnim Valentino džemperom. Uz ovaj već neusklađen stajling obula je Timberland x Jimmy Choo čizme, koje su zbog svetlucavih detalja po obodu dobile naziv “Ugly”. Dakle – ružno?

Ipak, ono što je najviše odudaralo od ukupnog outfita bila je Coach kožna bordo torba, koja se činilo da je zalutala na ramenu multimedijalne umetnice.

Prilikom šetnje tokom koje je bila viđena u neslavnom izdanju, društvo joj je pravio (novo-stari) partner Ben Affleck, a odmah u stopu su ih pratili i pevačicini blizanci Emma i Max sa prijateljima.

Foto: Profimedia

Priredila: T. M.

Najnovije