Fashion company otvorio Liu Jo prodavnicu u Zagrebu

Zahvaljujući jednoj od najvećih retail kompanija u regionu, Fashion company, Zagreb je od juče bogatiji za još jednu nezaobilaznu modnu destinaciju – Liu Jo store u Bogovićevoj 4.

Brand koji u svojim kolekcijama spaja sofisticiran ženstveni look s romantičnim detaljima, oduševio je brand ambasadorku Jelenu Rozgu, Renatu Sopek, Antoniju Stupar Jurkin, Nevenu Rendeli, Ornelu Višticu, Editu Misirić i mnoge druge. Osim svečanog otvarenja okupljenima je predstavljena i nova Liu Jo kolekcija za proleće/leto 2015. koja će pronaći svoje mesto u ormarima mnogih pripadnica lepšeg pola, a koja je svima od sada dostupna u Zagrebu.

Nova kolekcija Liu Jo za proleće/leto donosi urbane i moderne fashion komade namenjene samosvesnim ženama koje brinu o svom stilu. U savršenoj ravnoteži linija i kvalitetnih materijala, naglasak je stavljen na ženstven denim. Osim njega, kolekcija obiluje atraktivnim majicama, haljinama i laganim prolećnim pantalonama. Elegantan i savršeno uravnotežen stil počiva na autentičnoj eleganciji koja proizlazi iz izvanrednih tonova i brige o detaljima, a savršeno će se uklopiti u svaki moderan urbani i poslovni outfit, kao i ležerne modne kombinacije za svaki dan.

Adresa:
Liu Jo, Bogovićeva 4, 10 000 Zagreb

Pročitajte još

Pročitaj još