Gal Gadot - novo lice brenda Reebok

Wonder Woman se pridružuje impresivnoj listi Reebok-ovih ambasadora.

Nedavno je sportski gigant objavio novo partnerstvo sa glumicom, predstavljajući nekoliko fotografija iz njene nove "Be More Human" kampanje. U seriji fotografija, glumica nosi Reebok patike i opremu za trening, istovremeno pokazujući svoju snagu i fitness veštinu. U njenoj kolekciji su uključeni crni sportski grudnjak, helanke sa zanimljivim dezenom, majice za trening i još mnogo osnovnih komada za treniranje.

"Vežbanje je oduvek bilo veliki deo mog života, naročito zbog činjenice da mi je majka bila profesorka fizičkog vaspitanja, zbog koje sam od malih nogu izložena aktivnom načinu života", rekla je Gal Gadot u izjavi za brend. "Kroz fitnes sam naučila da dobijem snagu, izdržljivost i samopouzdanje i nisam mogla da zamislim boljeg partnera od Reebok-a, koji mi se pridružio na ovom putu."

"Njen nepopustljiv duh i prirodno vođstvo su već inspirisali i privukli milione ljudi širom sveta i verujemo da je to samo početak. Kroz fitnes znamo da imamo moć da promenimo živote i uzbuđeni smo što sa našim brendom možemo da vam ispričamo ovu priču", rekao je Todd Krinsky.

Sa novom saradnjom, brend Reebok je otišao još jedan korak dalje u osnaživanju žena i podsticanju da je aktivan život bitan za sve, istovremeno inspirišući mnoge da krenu na svoj fitness put.

V.R.

foto: Reebok

Pročitaj još iz kategorije Vesti