Giambattista Valli Giamba jesen/zima 2017/18 kolekcija

Giamba jesenja 2017/18 kolekcija predstavljena je u vidu izložbe, jer je dizajner želeo da istakne i usmeri pažnju isključivo na komade njegove glavne ready-to-wear linije. 

Linija generalno izgleda svestrano, harizmatično i pomalo gotik i romantično zbog primetnog boho-šika koji se provlači kroz nju. Obojena u najtamniju nijansu crne, jedan deo kolekcije je predstavio elegantne detalje od čipke i floralni dezen koji su je na savršen način ukrasili. Sa druge strane, linija se sastoji i iz nežnih roze nijansi, perjanim ukrasima inspirisanim dvadesetim godinama i detaljima u beloj boji koji su kompletirali stajlinge.

A-krojevi, slojeviti karneri i nabrani šavovi su igrali veliku ulogu u definisanju celokupne estetike kolekcije. Valli, koji je poznat po savršenom mešanju različitih motiva radi stvaranja nečeg novog, spojio je gotik i romantični stil, stvarajući neverovatnu harmoniju.

Poslednja kolekcija Giambattiste je inspirisana urbanim boho šikom koji sve više postaje popularan. Leptir rukavi, gornji delovi koji otkrivaju ramena, transparentni detalji na struku, ali i eksperimentisanje sa vatrenom crvenom su učinili da ova kolekcija izgleda zaista posebno.

Pročitajte još

Pročitaj još