Giambattista Valli: resort 2019

Dobra vest za sve koji vole ovu modnu kuću: nova kolekcija napokon pruža mnogo više od party odevnih komada!

Iako se mnoge dame okreću ovom brendu kako bi pronašle idealnu kombinaciju za specijalan događaj, od sada ćemo moći da uživamo i u farmerkama i komadima za plažu koju je dizajnirala kuća. Sa razvijanjem casual i udobne estetike, tradicionalne siluete za večernji stajling polako počinju da postaju svestrani komadi koji se mogu transformisati i nositi i tokom svakodnevnog look-a.

Giambattista Valli je debitovao manje formalnim komadima u formi linije za plažu koja predsatvlja mini capsule kolekciju sa laganim lepršavim haljinama, helankama i drugim. Ipak, nije sve previše opuštenog stila, pa su tako helanke kreirane sa notom sportskog i couture stila, a džemperi sa čipkanim detaljima... Linija za plažu uključuje ženstvenu i romantičnu esteiku brenda. Od retro dubokih bikini modela, do monokinija prekrivenog cvetnim desenom, dizajner se potrudio da svaki stajling bude savršen za fotografisanje i „instagramski“.

Što se tiče večernje garderobe, dizajner se potrudio da sve bude „resort duhu“, pa je linija vrlo impresivna: sa ogrtačima, haljinama i dvodelnim kombinacijama koje su idealne za svaku priliku i vreme. Giambattista Valli resort 2019 kolekcija je puna savršenh komada za putovanja, tako da će svaka dama koja voli da putuje moći da pronađe nešto za svoj stil i ukus.

V.R.

foto: Giambattista Valli

Pročitaj još