Gigi Hadid napadnuta u Milanu nakon revije

Nema šale sa Gigi Hadid. Slavna manekenka napadnuta je u Milanu nakon revije Max Mare dok je hodala prema autu sa svojom sestrom Bellom. Kao i uvek sestre su se probijale kroz masu obožavatelja i paparazza, dok u jednom trenutku nepoznati muškarac nije prišao Gigi sa leđa i podigao je u vazduh. 21-godišnjakinja je bila prinuđena da pokaže svoje veštine samoodbrane te je 'obožavatelja' spretno udarila laktom i na kraju nasrnula na njega.  

Ceo događaj uspeo je da snimi jedan fan, a video je potom obišao ceo svet. Kasnije se ispostavilo da je reč o ukrajinskom televizijskom voditelju i poznatom šaljivdžiji, Vitaliiju Sediuku, koji je slične trikove pokušavao i sa drugim zvezdama. Iako je Gigi u trenutku pokazala hrabrost, ovaj nemili događaj ju je vrlo neprijatno iznenadio. Prošle godine manekenka je morala da napusti svoj stan u Njujorku nakon što je opsednuti obožavatelj uspeo ući u njen dom dok nje nije bilo.

I dok je Gigi sasvim normalno odreagovala, Britanski mediji su umesto prenošenja cele vesti objavili fotografije na kojima Gigi udara voditelja uz naslov 'Ovakvo ponašanje ne priliči modelu' na šta je manekenka odovorila, Ja sam ljudsko biće i imam pravo na samoodbranu

Pogledajte:

source.harpersbazaar.com/youtube.com

Pročitajte još

Pročitaj još