Gigi Hadid x Reebok: prolećna kolekcija inspirisana devedesetim

Reebok i Gigi se još jednom vraćaju, radi predstavljanja njihove druge zajedničke capsule linije.

Nova prolećna kolekcija kombinuje autentični stil sportske kuće sa modnom istorijom Gigi Hadid, zajedno sa elementima u dizajnu koju su inspirisani njenim doživljajima dok je trenirala odbojku i jahanje.

U zvaničnoj izjavi za medije, Reebok je kolekciju opisao kao “istraživaje prošlosti i sadašnjosti”. Ova inspiracija se najbolje može videti u odabranim bogatim bojama koji uključuju jarko crvenu, upadljivu žutu i prelepu tirkiznu. Što se tiče samih komada, linija donosi trenrke, jakne za trčanje, majice sa grafičkim printom i još dosta drugih komada koje ćemo voleti da nosimo. Kolekcija takođe uključuje i dva nova dizajna Aztrek patika. Jedan dizaj uključujecrno tirkizne akcente, dok su druge crvene sa žutim detaljima.

“Dizajniranje moje prve sportske kolekcije za Reebok je ono o čemu sam se dugo nadala. Odrastajući, sport je imao veliku ulogu u mom životu i mnoge lekcije koje sam naučila kao sportista su bile vodilje za mene, kako u ličnom, tako i profesionalnom životu”, otkrila je Gigi.

V.R.

foto: Reebok

Pročitaj još iz kategorije Vesti