Grimes novo lice kolekcije adidas by Stella McCartney

Kanadska pevačica i tekstopisac, Grimes, postala je novo lice jesenje kampanje  popularne adidas by Stella McCartney linije.

„Grimes savršeno predstavlja glavne vrednosti adidas by Stella McCartney linije“, rekla je Stella McCartney. „Ona je strastvena i otvoreno šini svest o zaštiti planete, pravi pionir u pomeranju kreativnih granica i žena koja inspiriše za otvaranje potencijala u svim životnim aspektima.“ 31-godišnja muzičarka je, kao što smo rekli, lice ženske sportske odevne linije, kreirane od inovativnih materijala poput recikliranog poliestera i regenerisanog Econyl prediva. Birajući ove materijale, brend i dizajnerka se bore za smanjivanje uticaja na planetu, jer se koristi reciklirani plastični otpad. Ova sezona ističe novu Warpknit bluzu na duge rukave koja se oponaša kao druga koža kada se obuče, kao i Light jakna konstrusana od laganog, recikliranog poliestera.

„Performans i stil su srži svake adidas by Stella McCartney kreacije, ali mi verujemo da to nije vredno zdravlja planete. Naš fokus za ovu kolekciju je da pomešamo materijale koji nam mogu pomoći da se približimo našem cilju u budućnosti – kreiranju odžive sportske odeće visokih performansi“, otkrila je dizajnerka.

V.R.

foto: adidas by Stella McCartney

Pročitaj još