Harper's Bazaar Srbija

Irina Shayk predstavlja novu Intimissimi kolekciju Pretty Flowers

Nije tajna da model Irina Shayk izgleda neverovatno seksi i upravo je to dokazala u najnovijoj kampanji italijanskog brenda donjeg veša Intimissimi.

Ambasadorka brenda na najnovijim fotografijama, predstavlja novu „Pretty Flowers“ kolekciju i potpuno novi brendirani grudnjak sa čipkom „Triangle Lace Bra“ sa dubokim V izrezom i belim detaljima veza. Na fotografijama vidimo njene zategnute trbušnjake dok je grudnjak Pretty Flowers predstavljen u kombinaciji sa odgovarajućim gaćicama iz iste kolekcije. Komplet donjeg veša Irina nosi sa svilenom crnom bluzom sa dugim rukavima koja je otkopčana i lagano pada sa ramena.

Ovo nije prva kampanja u kojoj je Irina glumila za brend Intimissimi, zapravo sa poznatim brendom donjeg veša Irina sarađuje više od godinu dana.

Iako je Irina do sada predstavila najrazličitije komade brenda Intimissimi, od seksi donjeg veša do udobnih pidžama i kućne odeće, moramo reći da je najnoviji set od čipke Pretty Flowers jedan od najdražih. Ono što najviše volimo kod ovog kompleta donjeg veša je to što se može nositi u svakoj prilici. Prozirna čipka i cvetni vez čine ga super seksi komadom, ali činjenica da grudnjak nije postavljen čini ga udobnim i lakim za nošenje. Bez obzira da li se radi o noćnom ili dnevnom izlasku, u ovom kompletu donjeg veša sigurno ćete se osećati udodno i seksi.

Ako vam se Irinin izgled svideo isto koliko i nama, Pretty Flowers grudnjake i gaćice sada možete pronaći u Intimissimi prodavnicama i to u četiri bezvremenske boje – crnoj, tamnoplavoj, boji slonovače i agava zelenoj. Široka paleta modela i boja ispuniće očekivanja svake dame.

Pregledali smo novitete brenda Intimissimi i pronašli nekoliko favorita iz kolekcije Pretty Flowers koje vam otkrivamo u galeriji fotografija.

Najnovije