Harper's Bazaar Srbija

Savršen modni duo na YSL reviji u Parizu

Victoria Beckham u izlasku sa sinom Romeom, koji je čini se nasledio najviše (modnih) gena od svoje popularne mame.

Victoria Beckham i njen 19-godišnji sin, Romeo, dali su nam ozbiljne stilske lekcije kada su se pojavili na Saint Laurent reviji za kolekciju jesen/zima 2022 u Parizu.

Mladi Beckham – koji je trenutno na vrhuncu svoje manekenske karijere, pojavio se na događaju u svetlucavo roze pletenom džemperu, ispod kog mu se nazirala bela majica kratkih rukava, uparenom sa svetlim džinsom i belim patikama.

S druge strane, dizajnerka je nosila vibrantno ljubičastu bluzu dugih rukava sa PVC skinny pantalonama iz najnovije kolekcije sopstvenog brenda. Izgled je zaokružila crvenim potpeticama, špicastog vrha i asimetričnog prednjeg dela.

Od sve njene dece, čini se da je Romeo najranije razvio ljubav prema modi. Sa samo 11 godina radio je svoju prvu kampanju za britanski brend Burberry, a prošle godine bio je jedno od vodećih YSL lica za jesenju kolekciju 2021.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Ipak, stylish mama i sin nisu bili sami na ovom dejtu, već im je društvo pravila i simpatična Romeova devojka, Mia Regan. Posetite našu galeriju za više vizuelnih detalja.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović

Najnovije