Kolekcija Alessandra Michelea za Gucci stiže u Maria Store

Najnoviji dodatak u ponudi najprestižnijih domaćih concept storeova Maria jedna je od najslavnijih italijanskih modnih kuća i brend za čijim novim kolekcijama luduje doslovno čitav modni svet – Gucci!

Maksimalističke kolekcije Alessandra Michelea učinile su Gucci u samo nekoliko sezona najhot modnim imenom za čijim se it-komadima torbica, cipela, plisiranih suknji i bluza sa volanima svetske trendesterke doslovno otimaju.

Prve kreacije koje su upravo stigle u naše radnje u Dubrovniku i Zagrebu najava su Guccijeve pre-fall kolekcije koja pršti upravo tim wow! efektom - stilska eksplozija fantastično zabavnog miksa romantike i retra, klasične elegancije i lude ekscentričnosti odmah izvlači osmeh na lice!

Michele svoj nepogrešiv dizajnerski rukopis spaja s' vrhunskom kvalitetom italijanske zanatske izrade što svaki Guccijev komad čini istinski bezvremenim, što je uostalom ionako prirođeno svemu što nosi slavni kućni logo u obliku dvostrukih slova G.

Posetite Maria concept store u Dubrovniku ili Zagrebu i otkrijte čaroban svet Guccijeve neobuzdane maštovitosti koja će vas u tren oka prevoriti u superstylish modnu princezu!

Pročitaj još iz kategorije Vesti