Lacoste lansirao moćnu novu kampanju

Pored novog slogana, brend Lacoste je osvežio način na koji je do sada predstavljao nove kolekcije.

 

Sanjiva, rafinirana kampanja se u poslednjih nekoliko godina predstavljala pod sloganom „Život je prelep sport“, a sada je došlo do promene: umesto nje stoji poruka #crocodileinside koja je poput pravog modnog „ugriza“.

Mladi parovi su zamenjeni poznatim ambasadorima brenda, odabranih od strane brenda zbog njihove „istrajnog, kreativnog i slobodnog“ duha. Kampanja je otkrila prvih 13 od njih (narednih 5 će biti lansirano upredstojećim mesecima), a svaki je povezan sa jednom od čuvenih polo majica.

Lacoste nova lica dolaze širom cele zemlje, iz sveta sporta, mode, muzike i modelinga, a svako od njih je pozirao ispred Oliviera Hadleea Pearcha, što je brendu dalo multikulturalnu i znatiželjnu dimenziju. Među njima su naš čuveni teniser Novak Đoković, američka glumica Chloë Sevigny i francuski glumac Rod Paradot, američki modeli Ebonee Davis, Jamie Bochert  i Alton Mason, japanski model Serena Motola, plesač Salif Gueye, umetnik Sang Woo, ali i ličnosti iz sveta muzike di-džejevi Clara 3000 i Noah Becker, francuski reper Moha La Squale i mnogi drugi. Svaki ambasador će predstaviti određenu  kategoriju proizvoda.

V.R.

foto: Lacoste

Pročitajte još

Pročitaj još