Lanvin dobija novog kreativnog direktora

Poznata modna kuća je dobila novog kreativnog direktora, Bruna Sialellija.

Nakon nekoliko nestabilnih godina brenda, dizajner Bruno, koji je do sada bio poznat i kao kreativni direktor muške linije kuće Loewe, pretpostavlja se da će sada napokon sve doći na svoje mesto i da će čuvena modna kuća napokon uspeti da podigne svoje nasleđe i nastavi modnu karijeru.

Da se podsetimo: Lanvin je 2014. godine, nakon 15 godina upravljanja, napustio dizajner Alber Elbaz nakon čega je sve krenulo nizbrdo. Na mesto kreativnog direktora je zatim došao Bouchra Jarrar koji je na ovoj poziciji bio samo godinu dana, a nakon kojeg je bio Olivier Lapidus koji je takođe napustio ovu poziciju ali samo nakon nekoliko meseci.

“Uzbuđeni smo što je Bruno došao na mesto kreativnog direktora brenda Lanvin. Njegova jedinstvena i vrlo lična vizija, kultura, smelost, energija i mogućnost da izgradi jak kreativni tim je definitivno ono što nas je ubedilo. Jedva čekam da pogledam Brunove prve kolekcije koje će uneti život ovoj prelepoj i unikatnoj modnoj kući i još jednom inspirisati strast među našim kupcima”, rekao je glavni izvršni direktor brenda Lanvin Jean-Philippe Hecquet.

Jedva čekamo da vidimo nove kolekcije koje će nam predstaviti Lanvin i Bruno!

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još