Lični stilista – nova hit usluga na tržištu


Tokom vikenda u UŠĆE Shopping Centeru je organizovana promocija nove usluge na tržištu PERSONAL SHOPPER, u okviru koje su Ušće stilisti, priznati modni stručnjaci u zemlji i regionu Jasmina Sanader, Ljiljana Joksović i Filip Maksimović uz superviziju Nenada Radujevića, kupcima centra delili dragocene savete i trikove za stajling u skladu sa ličnim preferencijama i građom, kao i savete o trendovima sezone.

Među brojnim kupcima centra, koji su isprobali ovu novu uslugu, našle su se i naše dve poznate glumice Lena Bogdanović i Jelena Gavrilović, koje su posebno naglasile koliko njima znači kada im neko da objektivan savet, a pogotovo ukoliko on dolazi od stručnih modnih lica.

„Siguran sam da je svako od nas bar jednom poželeo nekog ličnog stilistu uz sebe pri jutarnjem izboru garderobe. Još bolja varijanta je da ga imate uz sebe pri kupovini, da vam ukaže na stvari koja vama dobro stoje, koje su vam potrebne da dobro izgledate na tri različita dogadjaja tokom dana uz minimalne modne intervencije, da možete da imate pametnu kupovinu i da sa tri nove stvari dobijete 6 novih kombinacija. Divno je da u Ušću sad imamo priliku za takvu uslugu i to potpuno besplatno. To je prava prilika da ovladamo modnim trendovima i da ih pilagodimo našem stilu i željenom izgledu“, izjavio je na događaju Nenad Radujević.


UŠĆE Personal Shopper je jedinstvena usluga na tržištu, koja podrazumeva asistenciju modih znalaca prilikom kupovine u radnjama centra, uz dragocene savete kako da pronađu odeću koja će im omogućiti da kombinuju različite stilove koji su u skladu sa građom i ličnim preferencijama, ali i pružiti edukaciju o načinu na koji se kombinuju boje, materijali, oblici.

Više informacija o načinu prijave možete pročitati na sajtu:

http://usceshoppingcenter.rs/personal-shopper/

Pročitajte još

Pročitaj još