Lupita Nyong'o i Michael Kors zajedničkim snagama u humanitarnoj kampanji

Poznata glumica je ove godine pružila podršku globalnoj filantropskoj kampanji koja se bori protiv gladi i podržava program svetske hrane Ujedinjenih Nacija (WFP) i njihov program za školske obroke.

Holivudska zvezda je podelila fotografiju kampanje u kojoj učestvuje sa svim njenim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, u kojoj nosi limitiranu ediciju unisex majice brenda Michael Kors sa natpisom “Love”. Majica zajedno sa specijalnom tote torbom čini capsule liniju koja je već sad dostupna, a od čije se prodaje sav novac daje programu Ujedinjenih Nacija. Pored toga, brend Michael Kors se obavezao da će za svaku fotografiju objavljenu na društvenim mrežama, na kojoj osoba nosi majicu ili torbu, donirati po 100 obroka – što će trajati do 31. oktobra.

“Ponosno podržavam “Watch hunger Stop” jer fokusira pažnju na rešenja problema gladi i ohrabruje ljude da preuzmu nešto na individualnom nivou”, rekla je Lupita. “Watch Hunger Stops pomaže u omogućavanju obroka u školama, što ima direktan uticaj na izjednačavanje svih studenata, pa i onih koji nemaju. Kada student ima šta da pojede, biće bolji u školi, što zauzvrat vodi do većih mogućnosti u životu. Michael Kors i WFP tako stvaraju bolje mogućnosti za žene i decu na dnevnom nivou.”

Kampanja “Watch hungr Stop” je zajedno sa WFP-om pružila preko 18 miliona obroka od početka svog rada pre sedam godina. Svaka čast!

V.R.

foto: Instagram

Pročitajte još

Pročitaj još