Makeover čuvenih Chanel čizama

Prateći stil čuvenih cipela na štiklu, Karl Lagerfeld je dubokim Chanel čizmama dao novi, moderan izgled.

Godina 2017. je godina Gabrielle: od moderne i funkcionalne Gabrielle torbe, do prvog parfema posle 15 godina – Gabrielle Chanel, francuska modna kuća sa ponosom slavi svog osnivača kako dolikuje. Pored parfema i novog modela tašne, kreativni direktor brenda Karl Lagerfeld je odlučio da povrati malo nostalgije – ali na moderan način. Dizajner je za jesen/zima sezonu čuvenim Chanel čizmama dodao još jednu nijansu i na taj način ih osvežio i vratio u sam vrh modnih trendova koji će biti u hladnijoj sezoni.

Nakon povratka cipela na štiklu u dve nijanse, na reviji 2015. godine, sada je došao red na čizme, ali za novu sezonu. Iako se nikada nisu našle u nekoj od kolekcija, Gabrielle Chanel je volela da ih nosi i bile su joj omiljena obuća, što njihov povratak čini još logičnijim i većim.

Za jesen/zima kolekciju, Chanel čizme dobijaju moderan izgled sa dve nijanse i dodatim materijalima – somotom i satenom. Visoke su 8.5cm i na svakoj čizmi se nalazi ugraviran potpis Gabrielle Chanel, odnosno suptilno “Coco”. Ne sumnjamo da će ove jeseni biti najtraženije čizme u celom svetu.

Pročitajte još

Pročitaj još