Marc Jacobs nova resort 2018 kolekcija

Marc Jacobs je za kreiranje nove resort kolekcije bio inspirisan Robert Longovim ilustrovanim figurama koje plešu i izvijaju se u njegovom lookbooku. Međutim, dizajner je napravio jedu veliku razliku. Umesto grafitnih i ugljenih crteža u crno-beloj boji, Marc je upotrebio nežne boje leta, poput blage limun žute, lila-roze nijanse i baby plave.

Kolekcija je generalno kreirana da istakne svaki pokret. Pencil suknje su dekorisane svetlucavim elementima – od pojasa do donjeg ruba, mala crna haljina ima crni sjajan štras u obliku suza, dok je haljina u boji šerbeta ukrašena plastičnim perlama. Čak su i džepovi boyfriend farmerki dobili rese. Svaka kombinacija je uparena sa niskom štiklom, što joj daje poseban praznični vajb i zabavnu notu.

Modeli su se posebno zabavili na snimanju jer je od njih traženo da igraju uz muziku šezdesetih godina, dok ih je fotograf slikao i pravio neverovatne fotografije. Cela kolekcija izgleda fenomenalno, pogotovo jer je prikazana u potpuno novom, ali njenom stilu. 

Foto: Marc Jacobs

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još