Max Mara Accessories predstavila novo lice kampanje

Umesto Gigi Hadid koja je do sada bila zaštitno lice Max Mara linije aksesoara, došla je njena mlađa sestra – Bella Hadid, što dokazuje da brend zaista voli ova dva mlada modela.

Italijanska modna kuća Max Mara je za novu kampanju izabralu Bellu Hadid, mlađu sestru Gigi koja je do sada učestvovala u jesen/zima 2016 kampanji za aksesoare i dve kampanje za rtw kolekcije.

 

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) onJun 19, 2017 at 9:42am PDT

Obe sestre su na prvom mestu kad je u pitanju svet modelinga, zbog izgleda, ali i profesionalsti i talenta koje obe poseduju. Jedna drugoj nikada nisu bile konkurencija, ali postoji i dovoljno prostora da obe bude na vrhu. Gigi radi sa Tommy Hilfigerom i Stuart Weitzmanom, dok je Bella u saradnji sa Dior beauty i Nike-om. Zajednički su učestvovale na mnogobrojnim revijama brendova poput Versace, Fenty x Puma, Victoria’s Secret, ali i u kampanjama Fendi i Moschino.

“Ne mogu sebe da poredim sa Gigi jer smo ona i ja tako različite”, rekla je Bella. “Ja sam njena najveća podrška i ona je moja. Uopšte nismo takmičarski nastrojene jedna prema drugoj.”

Foto: harpersbazaar

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još