Milica Opačić i Nikolina Jungić predstavile liniju kupaćih kostima – Mo Swimwear i kolekciju za leto 2019 “Goddess”

Modna dizajnerka Milica Opačić zajedno sa svojom prijateljicom Nikolinom Jungić već par godina stvara liniju kupaćih kostima - MO SWIMWEAR by M&N. 

Prethodnog vikenda, Milica i Nikolina organizovale su Bikini Matine na bazenu Sava Bien, gde su prvi put u Beogradu prikazale Mo Swimwear kupaće kostime i kolkeciju za leto 2019 - Goddess.

MO Swimwear by M&N može se pohvaliti velikim izborom jednodelnih i dvodelnih kupaćhi kostima, koji su kreirani za različite građe, a zahvaljujući jedinstvenim krojevima i činjenici da su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, ovi kupaći kostimi se mogu nositi u različitim prilikama (kao bodi ili top), ne samo na plaži. Kao i sa brendom MO Premiere, Milica se drži klasičnih, vanvremenskih krojeva, na koje nadograđuje šik elemente, koji otvaraju mogućnost brojnih kombinovanja i ističu žensku figuru u najboljem svetlu. 

Goddess kolekcija sadrži četiri boje: crnu, belu, crvenu i zlatnu,

Pored kupaćih kostima, brojne dame na ovom matineu, mogle su da uživaju i u fotogrfijama iz editorijala, čiji je autor Marko Vulević.

MO Swimwear već par godina uspešno posluje i u inostranstvu, a u Beogradu se može naći u studiju Milice Opačić - MO Premier na Dorćolu.

Pročitajte još

Pročitaj još