Mix & Match – Swarovski Remix linija nakita

Poslednja kolekcija Swarovski brenda vam dozvoljava da isprobate i istražite mnogobrojne mogućnosti sa novim mix – and – match konceptom.

Kada je reč o stavljanju nakita, prvo pravilo koje treba da zapamtite jeste da on uvek mora da bude “produžetak” vaše ličnosti , jer nakit ima moć da podigne samopouzdanje u bilo kojoj stajling kombinaciji.

Cilj poslednje Swarovski Remix kolekcije za jesen/zima sezonu je da predstavi razne različite aspekte vaše ličnosti za različite prilike. Raznolikost je tema ove linije, sa novim konceptom koji dozvoljava da mešate i kombinujete svaki komad nakita za beskrajne završne kombinacije.

Svaki komad nakita dolazi za magnetnim vrhovima, tako da Remix nakit možete nositi kao čokere, narukvice, ogrlice, narukvice za skočne zglobove ili čak kao trake za kosu. Alternativno, uvek ih možete obaviti dva ili više puta i na taj način dobiti višeslojne narukvice ili ogrlice koje su vrlo popularne i koje će začiniti vaš izgled na poseban način. Ambasador brenda Karlie Kloss i ovog puta predstavlja novu kolekciju i načine na koje je možemo nositi. Swarovski nam pokazuje četiri glavna stila: Glamour, Rock Chic, Romantic i Timeless, a na vama je da odlučite da li ćete njih pratiti ili kreirati svoje sopstvene kombinacije.

“Ova kolekcija predstavlja moju kreativnu viziju za brend, čineći je trendom za moderne žene i vodeći jedinstvene tehnike kristala u budućnost. Swarovski brend odiše modernim glamurom, sa posebnim zaokretom”, rekla je Nathalie Colin, kreativna direktorka brenda.

Foto: Swarovski

V.R.

Pročitaj još