Harper's Bazaar Srbija

Nedostajala nam je: Amal Clooney opet podiže ulog red carpet izdanjima

Njoj jednostavno nema premca: Amal Clooney se vratila na crveni tepih u velikom stilu.

Posle dugog odsustva sa red carpet događaja, jedan od omiljenih poznatih parova ponovo je u žiži javnosti – Amal i George Clooney pojavili su se pre par dana u Los Anđelesu na premijeri glumčevog novog filma.

George se međutim u novom filmu “The Tender Bar” ne pojavljuje kao glumac, već ga potpisuje kao producent.

60-godišnji glumac za ovu svečanu priliku, izabarao je tamno sivo odelo u spoju sa raskopčanom crnom košuljom i crnim cipelama, te efktnim muškim satom koji je provirivao ispod rukava sakoa.

Mada je poznati par na crvenom tepihu neminovno ubilački tandem, Amal se naravno uvek značajno istakne svojim stajlingom, čak i ako je on na prvi pogled pomalo neutralan – kao što je to ovoga puta bio slučaj.

Haljina sa crnom podlogom i srebrnim printom isticala se cut out delovima u predelu struka, te suknjom sa volanima u predenjem  delu. U pitanju je model koji potpisuje manje znan britanski modni brend 16Arlington.

Ovaj brend na sceni je prisutan svega četiri godine, a na crvenom tepihu viđen popriličan broj puta. Iza njega stoji dvojac italijanskih dizajnera: Marco Capaldo i Federica Cavenati.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia

Najnovije