New Balance - klasika i tradicija u novom ruhu

Patike se su pre par sezona na modnu scenu vratile na velika vrata, i prisutnije su nego ikada pre. Među omiljenim brendovima modnih znalaca je i New Balance brend - ime koje svi povezujemo sa kvalitetom i sjajnim retro dizajnom. U jedinstvenoj Sneaker Station BUZZ prodavnici u Beogradu, juče su posetiocima su prikazani najnoviji modeli New Balance patika, koji predstavljaju spoj klasike i tradicije ranijih generacija u kombinaciji sa modernim i smelim izgledom koji odgovara današnjim modnim trendovima.

Posetioci Buzz prodavnice imali su priliku da od vrhunskih profesionalaca koji dobro poznaju svetske modne trendove, dobiju stručne savete o stilu i originalnosti, ali i da na licu mesta vide kako izgleda baviti se ovom zanimljivom profesijom. Modni kreator Vasilije Kovačev, modni fotograf Andreja Damnjanović, make-up artist Nena Ilić su na modelima pokazali kako uspešno kombinovati odevne predmete i svakodnevnu šminku sa jedinstvenim New Balance patikama i kako izgraditi sopstveni, prepoznatljivi stil.

Pored modnih stručnjaka, podršku ovom modnom brendu, dala je i pevačica Ana Stanić koja je veliki ljubitelj New Balance-a, a u javnosti važi za damu od stila. New Balance modeli patika namenjeni su svima koji vode dinamičan i moderan stil života, bez obzira na profesiju ili starosnu dob, i svojim kupcima pored jedinstvenog dizajna, kolorita i varijeteta materijala i tekstura, pružaju vrhunsku udobnost i kvalitet.

New Balance modeli patika za sezonu jesen/zima 2015 dostupni su u prodajnim objektima Buzz Sneakerstation Store-a.

Pročitaj još iz kategorije Vesti