Nicole Kidman otvorila Omega “Her Time” izložbu

Legenda filma, Nicole Kidman, bila je počasni gost na luksuznom otvaranju Omega izložbe “Her Time”, koja je održana u Sankt Peterburgu.

Putujuća izložba kuće Omega, koja predstavlja istoriju ženskih satova, dodala je elegantni sjaj Mermernoj palati i lansirala čuvene Omega stilove specijalnom koktel zabavom i večerom na kojoj su prisustvovali mnogobrojni internacionalni gosti, članovi medija i oskarovka Nicole Kidman. Želeći dobrodošlicu glumici, predsednik i CEO Omega brenda, Raynald Aeschlimann, istakao je njenu “želju za preuzimanjem rizika, radi kreiranja nečeg potpuno originalnog”. “Tu postoji očigledna sinergija između naše prijateljice i onoga što slavimo ove večeri. Nicole savršeno opisuje ženu koju su Omega kreatori imali na umu kada su započeli sa kreiranjem ženskih modela: talentovana, šarmantna, dosetljiva i nezavisna”, rekao je Raynald. Nicole Kidman se takođe obratila svima: “Nije potrebno isticati rečima koliko su satovi na izložbi neverovatno lepi, prava umetnička dela. Kada uzmete u obzir koju preciznost Omega koristi u pravljenju satova za žene i ne samo za elegantnu dekoraciju, to pokazuje koliko poštovanje imaju prema ženama. Za mene to čini satove još posebnijim.”

Talentovana glumica, koju često možemo videti na crvenom tepihu sa vintage modelima Omega satova, ih poznaje dobro i već je prethodna dva puta u Milanu i Šangaju prisustvovala “Her Time” izložbama. Pariz i Sidnej su takođe bile “stanice” izložbe na “Her Time” turneji i ovo takođe nije prvi put da je održana u Rusiji. Godine 2016. je čuveni brend otvorio GUM u Moskvi.

Omega “Her Time” izložba predstavlja evoluciju ženskih satova i stilova koji su se menjali, od početnih Lèpine privezaka i čuvenog Ladymatic modela, preko “tajnih juvelirskih satova”, do današnjih, poslednjih kreacija. Među najnovijim satovima su predstavljeni “De Ville Trésor”, “Seamaster Aqua Terra” i legendarni “Ladymatic”. Satovima su pridruženi i primeri vintage rada i Omega reklamnih klasika, u kojima su učestvovale žene različitih životnih i modnih stilova.

Pročitajte još

Pročitaj još