Harper's Bazaar Srbija

Niko ne nosi Chanel poput nje: Penelope Kruz u ikoničnom kompletu postigla vamp look

Španska glumica ambasador je Chanel kuće, te ne čudi što je često viđamo u njihovim kreacijama, ali ovog puta nadmašila je samu sebe.

Pre dva dana, održana je premijera Almodovarovog najnovijeg ostvarenja “Madres paralelas” u Madridu. Na crvenom tepihu pojavile su se zvezde filma, ali sve oči bile su uprte u Penelope Cruz.

47-godišnja španska diva odisala je sofisticiranošću u kultnom Chanel kompletu od tvida iz kolekcije za 2022, koja će biti dostupna za online prodaju od sledećeg meseca. Duži sako i mini suknja savršeno su istakli njenu vitku siluetu. Prefinjenom outfitu dodala je Chanel torbu – još jedan klasik modne kuće.

Ipak, ona je uspela da donese ovoj eleganciji nešto novo. Crnim salonkama sa vrtoglavim potpeticama i mrežastim čarapama unela je senzualnost u čitav izgled. Dijamantske viseće minđuše bile su jedini nakit koji je imala na sebi.

Prirodan beauty look, čest je izbor glumice, te se odlučila za ravno isfeniran dug bob, dok je za make up odabrala zemljane, nude nijanse. 

Podsetimo se, na venecijanskom Filmskom Festivalu dodeljena joj je nagrada za najbolju glumicu za ulogu Janis u ovom filmu.

Foto: Profimedia

Pripremila: T. Mišović

Najnovije