Nova Chanel Gabrielle kolekcija torbi

Februara 1955., Gabrelle Chanel je kreirala tašnu koja je olakšala kretanje žene; tašnu sa linijama koje su prelepe koliko i funkcionalne. Sa njom je napravila preokret u svetu mode i aksesoara. Više od 30 godina, Karl Lagerfeld održava tu tradiciju i obogaćuje njeno nasleđe. Danas, predstavlja novu torbu: Chanel Gabrielle.  

Predstavljena tokom ready-to-wear proleće/leto 2017 revije, ova torba sadrži futuristički duh kolekcije zajedno sa nonšalatnim stilom Gabrielle Chanel. Dizajner je bio inspirisan oblikom glomaznih naočara, kao i futrolom za dvogled, koje su nekada džentlmeni nosili preko ramena na hipodromu, tokom konjičkih trka, a vrlo je poznato da je muška moda davala Gabrielli inspiraciju za dizajn, između ostalog i torbi koje su istovremeno praktične i estetski zadovoljavajuće.

Kombinacija lepote sa praktičnošću, zajedno sa snagom i elegancijom koje karakterišu Chanel torbe, savršeno su se uklopile u Chanel Gabrielle torbu. Napravljena uz pomoć termičke obrade, glavni deo torbe je ekstremno lagan i jednostavan: ova kontrastna struktura daje savršenu stabilnost i omogućava ženama da sve stvari u njoj pronađu sa lakoćom. Podesiv kaiš torbe dolazi sa duplim lancem ispreplitanim kožom u zlatnoj i srebrnoj nijansi. Originalan detalj dozvoljava da se torba nosi na tri različita načina: preko ramena, tela ili na oba istovremeno, sa lancem koji prelazi preko jednog ramena i dijagonalno preko drugog. Način nošenja se adaptira u odnosu na karakter, situaciju i raspoloženje njenog nosioca.

Torba je napravljena od teleće kože sa prošivenim glavnim delom i glatkom bazom. Što se tiče boja, dolazi u crnoj ili beloj - jednobojne ili u višebojnim varijantama (belo/crna, teget/crna, bež/crna). Postoje tri varijacije Chanel Gabrielle torbe: ranac, velika, glomazna tašna i klasična torba sa podeljenom unutrašnjosti na dva dela. Takođe postoje modeli i od kože crnog pitona i u vedrim, upadljivim nijansama: žutoj, roze, crvenoj, plavoj i aqua.

Reklamna kampanja će biti objavljena 3. aprila 2017. i u njoj će učestvovati četiri počastvovana gosta: Kristen Stewart, Caroline de Maigret, Pharrel Williams - ambasadori Chanel kuće, zajedno sa modelom, glumicom i prijateljem brenda Carom Delevingne.

Sa Chanel Gabrielle torbom, Karl Lagerfeld obnavlja distinktivne kodove Kuće, istovremeno ponavljajući istoriju i duh njenog osnivača koji je stavio udobnost i slobodu u srce svih njenih kreacija.

#TheCHANELGABRIELLEbag

Pročitajte još

Pročitaj još