Nova kampanja brenda Reserved – Ciao Kendall

Bilo da šeta po modnoj pisti u haljini visoke mode ili se opušta u iscepanim farmerkama i kardiganu, Kendal Džener je devojka sa hiljadu lica...

Nakon fenomenalnih saradnji sa Kejt Mos, Sindi Kraford, Advoom Aboom i Irinom Šajk, poljski modni brend Reserved, ponovo se vinuo u zvezde sa svojom najvećom kampanjom do sada. Njihovu jesen-zima 2019/2020 kampanju predvodi Kendal Džener, kao ikona savremene pop kulture, kraljica društvenih mreža i top model.

Sa 116 miliona pratilaca na Instagramu, visinom od 180 cm i sopstvenim mestom na Forbsovoj listi najplaćenijih modela u svetu današnjice, Kendal Džener je bez sumnje jedna od najvećih ličnosti modnog sveta.

Možemo slobodno reći da je Kendal oličenje prave zvezde, koja sa lakoćom uspeva da ustalasa javnost svojim pojavama na modnim pistama, ali i na svakom drugom mestu. Čak i kada je od glave do pete odevena u crnu boju, Kendal izgleda osvežavajuće. U balskoj haljini se oseća sasvim prirodno, a obična trenerka na njoj izgleda šik i glamurozno. Jednostavno, ona je devojka koja sve može učiniti za nijansu boljim, što je i ovoga puta dokazala.

Kao idol mlađih generacija, Kendal se u novom filmu koji je za brend Reserved režirao Gordon Von Štajner, transformiše u zvezde kultnih italijanskih filmova. Otkrivajući svoj urođeni glumački talenat, Kendal pleše sa kamerom, zavodi je i flertuje. 

Novi modni film brenda Reserved predstavlja nešto sasvim nadrealno i nimalo očigledno, odnosno nešto što nas transportuje u italijansku vilu u jednom trenutku, gde Kendal sanjari i igra uloge različitih karaktera.

Ova svestrana mlada žena je u jednom momentu italijanska aristokratkinja iz starih filmova, dok je u drugom otkačena retro devojka zaokupljena i preokupirana plesom. Potom, postaje mlada buntovnica devedesetih godina, da bi čitava priča kulminirala njenim preobražajem u sirenu koja uživa u velikom akvarijumu.

Kendal poprima mnoga lica u ovom filmu, podsećajući nas na legendarnu i prefinjenu Sofiju Loren u filmu „Brak na italijanski način“, dok nas već u sledećem momentu asocira na Natali Portman u filmu „Leon“. Jesen-zima kolekcije Reserved brenda poslužile su kao inspiracija za mnoga lica ove mlade dame, dozvoljavajući svojoj protagonistkinji, stilskoj ikoni generacije Z, da izrazi sve svoje fantazije i žudnje.

Gordon Von Štajner, scenarista, režiser i koreograf „Ciao Kendall“ filma, sarađivao je sa brojnim modnim kućama – od Prada do Gucci – i bio je tvorac prethodnih Reserved filmova, kao što su #IloveYouCindy i #IcanBoogie. Stilista Džejkob K je odgovoran za izgled Kendal Džener u novoj kampanji.

Noseći nove odevne komade čuvenog brenda, Kendal je još jednom predstavila diktat fantastičnog stila, kog će se sigurno pridržavati njeni fanovi i svi pripadnici nove, sasvim drugačije mlade generacije trendsetera.

Pročitajte još

Pročitaj još