Porodica Kardashian-Jenner u još jednoj kampanji brenda Calvin Klein

Nakon vrlo uspešne prve saradnje, sestre Kardashian-Jener su se ponovo vratile u još jednoj sjajnoj kampanji za modnu kuću Calvin Klein. Očigledno je da jedna od najpopularnijih porodica na svetu najbolje opisuje savršenu „američku sliku“ koju Raf Simmons želi da predstavi. Kylie, Kendall, Kim, Kourtney i Khloe su ponovo zajedno na jednom mestu, a rezultat toga je nova jesenja #MyCalvins kampanja.

Willy Vanderperre se još jednom našao iza objektiva kako bi kreirao autentične fotografije u crno-beloj boji. Pored njega, Kendall je uspela da uhvati zanimljive trenutke iza snimanja koji su dodatno kampanju učinili zabavnom i porodičnijom. Kolekcija  po drugi put u prvi plan stavlja klasične komade od teksasa i donji veš. Raf Simmons je još jedan put vratio tamni isprani teksas u trendove i od ovog materijala kreirao bezvremene jakne, košulje i jaknice. Veš je sa druge strane vrlo jednostavan, finiširan logom brenda.

„Mislim da smo sve bile mnogo opuštenije nego prvi put, iako je generalno fotografisanje za kampanju brenda Calvin Klein uvek pomalo zastrašujuće, naročito kada ste u 8. mesecu trudnoće“, priznala je Khloe.

Fotografije su pomalo nadrealne i lako mogu postati nove porodične slike poznatih sestara. Ako ste opsednuti novim komadima koje možemo videti u kampanji, znajte da ih možete nabaviti već sad u Calvin Klein radnjama.

V.R.

foto: Calvin Klein/Willy Vanderperre

Pročitaj još iz kategorije Vesti