Porodična kampanja brenda Burberry nas vodi u Ganu

Adwoa Aboah je napokon završila treće, finalno poglavlje kampanje za modnu kuću Burberry.

Model koji nas već duže vreme inspiriše je sklopio saradnju sa britanskim brendom još u decembru prošle godine. Od tada je bila na putovanju sa brendom, koji je vodila na sva mesta koja zauzimaju posebno mesto u njenom srcu, kako bi kreirali fotografije za neobičnu kampanju. Svi zajedno, projekti su bili poput porodičnog posla za modela. Adwoa je pozvala svoje članove porodice da zajedno sa njom učestvuju u kampanji – i rezultat je predivan.

U prvom projekti su model i fotograf Juergen Teller išli u London, u kome je ona odrasla. Fokus kampanje su bili neonski dizajni koji su pravili pravi kontrast naspram sivog Londona. Sledeća kampanja je snimana u Njujorku, gradu u kome Adwoa trenutno živi. Zajedno sa njom su i ovog puta učestvovali članovi njene porodice, uključujući i sestru koja je bila prava zvezda. Fokus je ovog puta bio na prepoznatljivom kariranom dezenu. U poslednoj seriji, model je odlučila da povede brend u porodičnu kuću u Gani. Porodica je i ovog puta bila uključena, a njena tetka Tina je bila zadužena za dizajniranje haljina. „Kroz celu nedelju nisam spavala jer sam želela da sve izgleda kako treba. Moji krojači su neverovatni i bilo je prelepo kreirati nešto za Adwou. Neću spavati mesecima! Mislim da i dalje sanjam“, rekla je Tina.

U trećoj kampanji su Adwoah, njena rođaka Kensemah Aboah, pra-tetka Mary Assare i baka Gladys pozirale u tradicionalnim kariranim haljinama, a iza objektiva se i ovog puta našao Juergen Teller.

Pogledajte kako izgleda nova, treća kampanja.

 

A post shared by Adwoa Aboah (@adwoaaboah) onMay 2, 2018 at 5:46am PDT

V.R.

Foto: Burberry/Juergen Teller

Pročitaj još iz kategorije Vesti