Poslednja Levi's® x Nike saradnja pruža potpunu personalizaciju

Dodajte svoju notu specijalnom setu farmerki i patika.

Personalizacija je vrlo bitan detalj kada su želite sebe da počastite specijalnim parom farmerki ili patika. U pravo vreme, Levi’s i Nike su ponovo sklopili saradnju i predstavili letnju kolekciju koja slavi moć promenljivog stila.

Oba brenda su poznata po proizvodima koji kupci mogu da menjaju po svojo želji. Koristeći lasersku tehnologiju Future Finish i Tailor Shop, Levi’s nudi „jedne u milion“ teksas komade, sa različitim desenima, detaljima i mnogim drugim. Nike je pre 20 godina lansirao Nike ID liniju koja danovima daje mogućnost da kreiraju patike po svom ukusu. Oba projekta su ove sezone spojena i kreirana je kolekcija od ekskluzivnih materijala – teksasa, kože, antilopa i Sherpa – kako bi kupci mogli da kreiraju svoje jedinstvene Air Force 1 High, Air Force 1 Low ili Air Max 90 modele patika. Uz to brendovi takođe lansiraju i capsule kolekciju od nekih najčuvenijih stilova među kojima su i Levi’s® Trucker jakna, Air Force 1 High i Air Force 1 Low siluete u pink i indigo varijantama.

„Naša prošlogodišnja saradnja je postala viralni hit, tako da nam je personalizacija bila prvo na umu pri ovoj saradnji“, otkrio je Jonathan Cheung, senior podpretsednik dizajn inovacija brenda Levi’s. „Zato je Nike by You savršen kreativni projekat. Radeći zajedno sa kreativnim Nike timom, imamo meni sa sastojcima sa kojima možete kreirati svoje jedinstvene Air Force 1 i Air Max 90 patike. Takoše smo kreirali i limitirana izdanja AF1 plitkih i dubokih patika, kao i Levi’s Tucker jakne i farmerke. Dva čuvena brenda, personalizovana prema vašim potrebama.“

Pogledajte kako ova sjajna ideja izgleda!

Pročitajte još

Pročitaj još