Poznati predstavili novu Air Force Utility kolekciju

U samom srcu Beograda, na Trgu Nikole Pašića brojne poznate ličnosti su imale priliku da među prvima prošetaju u novim Nike Air Force Utility patikama, specijalno dizajniranim samo za njih.

Oni su po uzoru na svetske zvezde doživeli pravo Air Force iskustvo u posebno dizajniranoj kutiji, koja je u subotu otvorena za sve ljubitelje Air Force kolekcije. Kutija je krila brojne zanimljivosti i iznenađenja, ali i originalne poklone za autore najkreativnijih ideja. Ovim događajem Beograd se pridružio globalnoj proslavi 36. rođendana čuvene Air Force patike, što su prepoznali svi ljubitelji sneaker kulture i dobre zabave koji su se ujedinili i podržali Family of Force koncept.

Nova kolekcija legendarne Nike Air Force patike, Air Force Utility, nameće nove trendove u svetu mode i samim tim podiže je na viši nivo. Inovativna patika napravljena je od premijum kože, sa glatkim kožnim detaljima i prepoznatljivim znakom sa strane, a ove sezone dolazi u crno-beloj i belo-crnoj varijanti sa kontrastnim AIR natpisom na peti. Najnovija kolekcija predstavlja savršen spoj klasičnih karakteristika Nike obuće sa čistim i modernim dizajnom.

Pročitaj još iz kategorije Vesti