Predstavljena kolekcija Sienna Miller Hearts Lindex

Brend Lindex predstavio je novu prolećnu kolekciju za 2016. godinu, čije je zaštitno lice britanska glumica i ikona stila Sijena Miler (Sienna Miller). Kolekcija pod nazivom „Sienna Miller Hearts Lindex“ obuhvata luksuzne, ali svakodnevne komade inspirisane glamurom sedamdesetih godina 20. veka. Kampanja za ovu kolekciju globalno je lansirana 31. marta, a u radnjama u Srbiji kolekcija će se naći od 13. aprila.

 „Veliko nam je zadovoljstvo što je zaštitno lice Lindex prolećne kolekcije glumica Sijena Miler. Kolekcija Sienna Miller Hearts inspirisana je boho šikom koji se u popunosti uklapa sa Sijenininim ličnim stilom. Ključni komadi obuhvataju lepršave bluze, maxi haljine i zvonasti džins, veoma su udobni i drago nam je da će i dame iz Srbije moći da uživaju u ovim modelima i glamuru sedamdesetih koji sa njima dolazi“ istakla je Jelena Zorica, brend menadžer za Lindex.

Glumica Sienna Miller nije samo poznata po dobrom stilu, već i po vrednostima života koje se poklapaju sa vrednostima Lindexa i koji prožimaju gotovo svaki aspekt njenog života. Ona zrači pozitivnom energijom, humorom i filantropskim pogledima na život, koje ostvaruje kroz dobrotvorni rad. Uloga mame učinila je savršenim izborom za brend Lindex.

Brend Lindex slavi ženstvenost. On je intenzivan, ali ne i preozbiljan. Takođe mislim da su vrednosti brenda i kolekcije snažno dočarani kroz fotografije. Tokom seta smo se sjajno proveli i puno smejali! Verujem da je kod Lindexa upravo o tome reč” istakla je Sienna Miller nakon snimanja fotografija za Lindex prolećnu kolekciju. “Oduševljena sam nežnošću tkanine bele bluze. Mogu da zamislim sebe u njoj tokom čitavog leta. Zvonaste farmerke su takođe fenomenalne; udobne su i odlično stoje! Oba komada su prava modna klasika, lako se kombinuju i odlično su iskrojeni” dodala je Sienna Miller.

U periodu od 13. do 20. aprila sve dame koje posete Lindex radnje i fotografišu se u nekom od modela iz Sienna Miler Hearts Lindex kolekcije imaju priliku da osvoje nagradu. Potrebno je da svoje fotografije u duhu sedamdesetih podele na svojim (otvorenim) instagram nalozima uz hešteg  #SienaHeartsLindex i tag stranice @LindexSrbija. Nagrađena će biti fotografija koja u 20. aprila u podne bude imala najviše lajkova.

Za informacije o aktulenoj ponudi Lindexa u Srbiji, pratite FB stranicu: facebook.com/LindexSrbija, kao i Instagram nalog: LindexSrbija.

Pročitajte još

Pročitaj još