Pronađi kreatora u sebi

Kako bi jedan veliki sastanak sa poznatim sportistima, dizajnerima, supermodelima i muzičarima izgledao?

Sportski brend adidas nam daje odgovor na to pitanje svojom novom kampanjom u kojoj je okupio najpoznatija imena iz sveta sporta, mode i muzike. “Here to Create”, kako je nazvana nova kampanja, je novi mini film u kome grupa poznatih diskutuje o kreativnosti. Lionel Messi, David Beckham, Paul Pogba, Karlie Kloss, Alexander Wang, Pharrell Williams, Pusha T, Gabine Muguruza, James Harden i Candace Parker predstavljaju samo deo ličnosti okupljenih za istim stolom.

“Verujemo u moć pisanja sopstvenih pravila, ali će ona uticati samo na one koji razmišljaju drugačije i koji su dovoljno hrabri da uspeju u nečemu”, rekao je Ryan Morlan, potpredsednik za globalnu komunikaciju brenda. “adidas oblikuje budućnost sporta svakog dana, kroz proizvode, saradnje i inovacije, a sa ovom kampanjom smo pozvali najpoznatije osobe iz sveta sporta kojima se mnogi dive, kako bi nam pomogli da inspirišemo druge da pronađu “Kreatora” u sebi, bez obzira na kom polju igraju.”

Kampanja se fokusira na poslednje inovacije u polju obuće, ukljućujući i na “Boost” tehnologiju i obuću koja je kreirana od recikliranih materijala, ali i na “Futurecraft 4D” koncept.

foto: adidas

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još