Prvi pogled na Victoria’s Secret x Balmain kolekciju: spremite se za opasni šou

Jedan od najočekivanijih delova ovogodišnje Victoria’s Secret revije je VS x Balmain kolekcija. Iako su popularni brend ženskog veša i luksuzna modna kuća nedavno otkrili deo onoga što možemo očivati na reviji u Šangaju, novi video nam daje bliži pogled na dolazeću saradnju.

U videu možemo videti kreativnog direktora Balmain kuće, Oliviera Rousteinga, u njegovom studiju za dizajn u Parizu kako isprobava izgled kolekcije sa modelom Cindy Bruna. Iako ni u jednom kadru ne možemo videti njen celokupan stajling, jasno nam je da će odevni komadi izgledati prilično “opasno”: crna koža, nitne, upadljiva ramena i seksi silueta.

“Mi moramo publici dati ono što očekuju i više, kako bismo ih iznenadili”, rekao je Rousteing u videu. “Mislim da će kolekcija izazvati veliki šok. Svi će sigurno misliti ‘Wow, Balmain i Victoria’s Secret zajedno? To je prava magija.”

Francuska modna kuća će dizajnirati custom stajlinge za VS reviju u Šangaju i sarađivati sa brendom za in-store kolekciju koja će biti dostupna od 29. novembra. To će predstaviti prvu saradnju Victoria’s Secret-a sa brendom visoke mode.

izvor: harpersbazaar.com

V.R.

Pročitaj još iz kategorije Vesti