Raf Simons otkrio novu 205W39NYC Calvin Klein kampanju

Raf Simons definitivno ima specijalnu viziju za brend Calvin Klein. Kreativni direktor je debitovao sa muškom i ženskom kolekcijom u februaru, a sada je predstavio prvu kampanju za modni brend. Reklamna kampanja je u istom stilu kao i sama kolekcija.

U jesenjoj kampanji, koju je fotografisao Willy Vanderperre, ne učestvuju poznati modeli, niti zvezde koje su se do sada pojavljivale i koje često viđamo u kampanjama drugih modnih kuća. Dizajner je izabrao modele čije je to prvo pojavljivanje u prvoj većoj reklamnoj kampanji – Saru Grace Wallerstedt, Dylanu Christensen, Leilu Goldkuhl, Blesnyu Minher, Kiki Willems i Ernesta Cervantes. Ukupno u kampanju učestvuje 22 modela.

Slike su napravljene u Mohave pustinji, u kojoj su modeli pozirali ispred bilborda na kojima se nalaze radovi Andy Warhola, Dana Flavina i Sterling Rubyja. Dizajni imaju dosta američkog vajba, ali i dosta teksas komada iz Calvin Klein Jeans linije.

Najzanimljivije je ime kampanje – Calvin Klein 205W39NYC koja slavi središte brenda koje se nalazi u Njujorku. Plan dizajnera je da marketing kompanije potpuno postavi na novi nivo.

Foto: Calvin Klein

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još