RAFAEL NADAL na pop up teniskom turniru u Parizu

U znak obeležavanja Nadalovog partnerstva sa brendom Tommy Hilfiger u ulozi promo lica za tailored kolekciju, donji veš i mirisnu notu, održan je nesvakidašnji teniski turnir u francuskoj prestonici.

Američki modni brend Tommy Hilfinger nastavio je sa proslavom svog partnerstva sa globalnim amasadorom, legendarnom teniskom zvezdom Rafaelom Nadalom na pop-up teniskom turniru u Parizu, nakon čega se sve nastavilo VIP koktel žurkom. Spajajući Tommy Hilfinger osećaj za nesvakidašnje sa promotivnim događajem, Nadal se pridruzio igri “Fubdal Tenis” koji predstavlja jednistven spoj ova dva sporta. Hepening je održan u dvorištu francuskog središta brenda na Rue Du Faubourg Saint Honore, gde je za ovu priliku montiran spektakularni ambijent.

Prebacujući svojim teniskim reketom ogromnu fudbalsku loptu, nosilac 14 Grand Slam titula se suočio sa priznatim holandskim fubalerom Gregory van der Wiel, koji trenutno igra za francuski klub Saint-Germain u Parizu, i španskog manekena Andresa Velencosa. Voditeljka i glumica Justin Fraioli je vodila turnir iz sudijskog sedišta, a bivši golman Paris-Saint Germain, Jerome Alonzo je najavio meč.

"Partnerstvo sa Rafaelom je dovelo jednog od najvećih sportista ove generacije u našu Tommy porodicu", izjavio je Tommy Hilfinger. "Rafael zaista oslikava duh našeg brenda: zabavan je, cool, i nikada previše ozbiljan. Uzbuđeni smo našim događajem 'Tenis with a twist' u Parizu, i što delimo ovaj zabavan koncept sa našim fanovima u gradu".

U fokusu je bila prolećna 2016 Tommy Hilfinger Tailored kolekcija, a sva tri igrača bili su obučeni u odela iz THFLEX Rafael Nadal Edition capsule kolekcije, koja spaja moderno krojenje i performans tkaninu napravljenu za moderne pokrete. Van der Wiel nosio je teget odelo na dvoredno kopčanje; Velencoso nosio je sivo odelo na jednoredno kopčanje; kao i zvezda dana Rafael Nadal.

Ovo je bio četvrti pop-up teniski turnir čiji je domaćin Tommy Hilfinger: pocetni mec odrzan je u Bruant Parku, New York u Avgustu 2015 na lansiranju partnerstva. 

Rafael Nadalu pridružili su se fudbaleri Gregory van der Wiel i Jerome Alonzo; maneken Andres Velencoso; voditeljka i glumica Justin Fraioli; manekenka Marie-Ange Casta; baletan Jeremie Belingard; i novinarka i manekenka, Ophelie Meunier, svi obuceni u Tommy Hilfiger. 

Pročitajte još

Pročitaj još