Reebok x Maison Margiela - saradnja koja pomera "footwear“ granice

Statement patike Tabi Instapump Fury  su prvi proizvod rođen iz dugoočekivane saradnje kompanije Reebok sa kućom visoke mode Maison Margiela.

Tabi Instapump Fury patike su prvi put predstavljene u Parizu u januaru 2020. godine na reviji Maison Margiela proleće/leto, dok je lansiranje sledećih modela već planirano za 2021. godinu.

John Galliano, koji je preuzeo kreativno upravljanje kućom, želeo je da otvori dijalog između revolucionarnih patika Instapump Fury iz Reeboka i legendarnih cipela francuske kuće. Dva brenda navode da je Tabi Instapump Fury statement patika za doba sajber-industrijske revolucije i zasnovana je na načinu na koji Maison Margiela doživljava odnos čoveka i tehnologije u digitalno doba.

Tabi Instapump Fury biće objavljene u verziji Tabi Instapump Fury Hi, nadmašujući ustaljene forme, ali i u verziji Tabi Instapump Fury Lo. Tabi Instapump Fury u početku će biti objavljene ekskluzivno u Maison Margiela Crosby Street Concept Store u Njujorku, a od 23. septembra biće dostupne na Reebok.com i MaisonMargiela.com, kao i u odabranim prodavnicama Maison Margiela.

harpersbazaar.gr

 

 

Pročitaj još