Regent Porto Montenegro na listi najboljih svetskih hotela

Prestižno priznanje stiglo iz daleke Kine

Ovog avgusta, Regent Porto Montenegro našao je svoje mesto među najboljim hotelima sveta po mišljenju prestižnog magazina za luksuzni turizam „Conde Nast Traveler“ Kina.

U detaljnoj selekciji luksuznih hotela tim eminentnih stručnjaka „Conde Nast Traveler“-a Kina, birao je najbolje hotele po različitim kategorijama koje uključuju: najbolji hotel u metropoli, najbolji hotel na plaži, hotel sa najboljim dizajnom, hoteli sa najboljom hranom i najbolji unikatni hoteli.

Međutim, kategorija u kojoj svi požele da se nađu je „Best Over-the-Top“ koja uključuje hotele koji su zadovoljili svaki aspekt besprekorne usluge. Regent Porto Montenegro je upravo u toj selekciji stao rame uz rame sa preostalih devet „ubjedljivo najboljih“ hotela iz Francuske, Holandije, Engleske, Turske, Japana, Italije i Indije i još jednom potvrdio svoj kvalitet na međunarodnoj sceni luksuznog turizma.

“Ponosni smo što nas je kinesko izdanje prestižnog časopisa prepoznalo i uvrstilo u najvažniju kategoriju koji ovaj list kreira. Ovo nagrada dolazi u pravo vrijeme kao najbolja preporuka za animiranje gostiju sa Dalekog istoka i kontinuiranu promociju Crne Gore kao luksuzne turističke destinacije čak i na udaljenim tržištima. Smatramo da je ova nagrada najbolja pozivnica gostima iz Kine da posjete Crnu Goru” izjavili su iz menadžmenta hotela Regent Porto Montenegro. 

“Condé Nast Traveler” je prestižni magazin, koji se od strane čitalačke publike percipira kao glavni vodič za hotelijerstvo i turističke destinacije. Podsjećamo da pored kineske edicije „Conde Nast Traveler“, tokom 2015. godine Regent Porto Montenegro se našao i na hotlistama ovog magazina u Ujedinjenom Kraljevstvu i u kategoriji najboljih spa hotela u ruskom izdanju magazina, što predstavlja najbolju preporku svim ljubiteljima besprekorne usluge hotela visoke kategorije. 

Pročitajte još

Pročitaj još