Rihanna zvanično lansira luksuzni modni brend

„Fenty“.

Nakon kruženja glasina i spekulacija o novom koraku Rihanne u modnom biznisu, kompanija LVMH je zvanično potvrdila da će se to uskoro i ostvariti. Obe strane su otkrile da će se luksuzna kuća nalaziti u Parizu, kao i da će se sve fokusirati na Rihanninu viziju i njen stil.

Novi brend će predstavljati rtw kolekcije, obuću i aksesoare, a kako zvanični predstavici kažsu neki otrkrili, novu kolekciju možemo očekivati već na sledeće proleće. „Svi znaju da je Rihanna neverovatna pevačica, ali kroz našu saradnju sa Fenty Beauty, otkrio sam pravog preduzetnika, pravog CEO-a i čudesnog vođu. Prirodno je pronašla svoje mesto u LVHM timu. Da bi je podržali pri osnivanju Fenty Maison, izgradili smo talentovan i multikulturni tim, podržan od strane mnogobrojnih odličnih izvora. Ponosan sam što će LVMH voditi ovaj put i nadam se da će imati ogroman uspeh“, rekao je glavni izvršni direktor LVMH kompanije, Bernard Arnault.

Iako još uvek nije zvanično otkriveno kada će prva linija biti lansirana, verujemo da će to biti početak nove modne ere.

V.R.

foto: Instagram/@fenty

Pročitaj još